NAČIN PLAČILA

Spletna trgovina dah.si omogoča naslednje načine plačila:

  • plačilo po povzetju
  • z nakazilom na račun ponudnika po izdaji predračuna
  • s kreditno kartico Visa, MasterCard, Maestro
  • preko sistema PayPal

Plačilo po povzetju – kupec poravna vrednost kupnine spletnega naročila ob prevzemu naročenega blaga s strani dostavne službe, ko vam ta izroči blago. Plačilo kupnine po povzetju ne predstavlja dodatnih stroškov.

Plačilo po predračunu  –  kupec poravna vrednost kupnine spletnega naročila po izdanem predračunu na račun ponudnika. Podatki o naročilu in predračun bodo kupcu po zaključku naročila poslani na njegov elektronski naslov. Naročilo je rezervirano najdlje 1 delovni dan od potrditve naročila. V primeru, da v tem času ne poravnate predračuna, bodo po preteklem enem dnevu vaši artikli zopet na voljo vsem kupcem.

Plačilo s kreditno kartico Visa, MasterCard, Maestro  –  kupec poravna vrednost kupnine spletnega naročila z veljavno kartico Visa, MasterCard in Maestro.
Vrednost kupnine bo v trenutku odpreme vašega paketa rezervirana na vaši kreditni kartici. Vašo kreditno kartico bomo bremenili šele v trenutku, ko bomo blago posredovali dostavni službi.

 

DOSTAVA NAROČILA

Izdelki, ki so na zalogi, bodo po uspešno oddanem naročilu in prejetem nakazilu odposlani v roku 1 do 3 delovnih dni, na vaš naslov pa bodo dostavljeni z dostavno službo DPD oziroma z lastno dostavo. S prejetim nakazilom prične teči rok za pripravo naročila. V primeru daljšega dostavnega roka bomo z vami osebno stopili v stik prek vašega e-naslova oziroma telefonske številke, ki ste jo vnesli ob nakupu in se dogovorili o možnostih dostave. Naročila izvedena ob sobotah, nedeljah in praznikih, bodo odposlana v roku 1 do 3 delovnih dni.

Izdelki ne vključujejo stroškov odpošiljanja, obračunani so ob koncu vašega naročila.

Če želite izdelek osebno prevzeti, imate na voljo možnost izbire »osebni prevzem«, kjer stroški odpošiljanja ne bodo obračunani. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (dom, podjetje, pisarna, itd.), vam bo lahko po pogojih dostavne službe DPD, dostavljalec pustil izdelek na prevzemnem mestu, o čemer vas bo predhodno obvestil. Če kupec blaga ne prejme v nekaj dneh od odpošiljanja, o tem nemudoma obvesti ponudnika. Ponudnik v tem primeru ugotovi vzroke in o tem obvesti kupca.

Naročeno blago dostavljamo samo na področju Republike Slovenije.

 

STROŠKI DOSTAVE

Strošek dostave je odvisen od zneska naročenih izdelkov. Za naročila v vrednosti  do 99,00 € znaša poštnina 4,90 €. Za naročila v vrednosti nad 99,00 € je dostava brezplačna. Cene vključujejo DDV.

 

OSEBNI PREVZEM

Če želite izdelek osebno prevzeti, imate na voljo možnost izbire »osebni prevzem«, kjer stroški odpošiljanja ne bodo obračunani.  Izdelek je možno osebno prevzeti na naslovu: Ljubljanska cesta 16, Velenje.  V primeru izbire osebnega prevzema vas bomo obvestili, ko bo izdelek pripravljen za prevzem.

 

POŠKODBE PRI DOSTAVI

Kupec naj pri prevzemu pošiljke pregleda njeno vsebino. V primeru poškodb pošiljke kupec opozori prodajalca na info@dah.si.